(untitled) (American Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2022)
Maqolada haykaltaroshlik mashgʻulotlarida talabalarni fazoviy fikirlashi kompetensiyasini rivojlantirish borasida fikr-mulohazlar va umumiy tahliliy xulosalar keltirilgan bolib qilingan ishlar ham qisman tahlil qilib otilgan